Verzenden & Retourneren

Verzenden

Vanwege Corona doet Post NL er langer over dan normaal om post en pakketten te bezorgen. Wij vragen hiervoor je begrip, gezien dit iets is waaraan wij niets kunnen doen of veranderen.

Bestellingen die via onze webshop worden gedaan, worden meestal binnen 2 werkdagen, maar maximaal 7 werkdagen verstuurd. Mogelijke uitzonderingen hierop zijn artikelen die op maat gemaakt moeten worden of artikelen die zijn uitverkocht en moeten worden bijgemaakt.
Mochten wij om welke andere reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen wij je hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Kosten voor Verpakking &Verzending

Nederland
€ 4,95 voor brievenbus bestellingen (incl. track en trace)
€ 6,95 voor pakketten (incl. track en trace)

België – Duitsland 
€ 8,95 voor brievenbus bestellingen (incl. track en trace)
€ 12,95 voor pakketten (incl. track en trace)

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Je wordt op de hoogte gehouden over de status van je bestelling door middel van mail contact. Helaas kunnen wij het moment van aflevering nooit garanderen. Ook bij tijdige verzending, kan de levering door PostNL later zijn.

Let op! Als je adres niet klopt, adviseren wij je om meteen een bericht naar info@omniconcreation.com te sturen. Alle bestellingen worden persoonlijk verpakt en verzonden. Als je het op tijd doorgeeft kunnen we het adres nog veranderen. Zodra het verzonden is, kunnen we helaas niets meer voor je betekenen.

Retourneren

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wil sturen. Neem dan binnen 14 werkdagen contact met ons op, na ontvangst van je bestelling. Meld je retour altijd vooraf aan bij Omnicon Creation door middel van e-mail. (info@omniconcreation.com)

Je bent als klant verantwoordelijk voor de retour verzendkosten en het verzendrisico. Zorg ervoor dat het pakket goed is ingepakt en stuur de factuur (of kopie) mee, zodat de juiste afzender te achterhalen is. Mits alle producten in goede staat verkeren, ontvang je het aankoopbedrag  terug op het bij ons bekende bankrekening nummer binnen 14 werkdagen na ontvangst van de retourzending.

Let op! In verband met hygiëne kunnen oorbellen, hoofdsieraden en producten met natuurlijke materialen of ingrediënten niet worden geretourneerd.
Ruilen is helaas niet mogelijk.

Retour Adres

Omnicon Creation
Roosendaalsestraat 16
4724 AC Wouw
Nederland