Disclaimer

De website en webshop van Omnicon Creation zijn met grote zorgvuldigheid opgezet. Het kan echter voorkomen dat niet alle informatie op deze website op een bepaald moment actueel, juist en/of volledig is. Omnicon Creation behoudt het recht om op elk gewenst moment de inhoud van de website aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover informatie of mededelingen te verstrekken richting de consument.

Omnicon Creation streeft ernaar om de inhoud van de website zo actueel mogelijk te houden en/of aan te vullen. Met name voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt voorbehoud van kennelijke programmeer of typefouten. Omnicon Creation is hiervoor niet aansprakelijk en de consument kan op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen. Omnicon Creation sluit alle aansprakelijkheid uit voor enige (in) directe schade, van welke aard dan ook, die voortkomt uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Intellectueel Eigendom

Omnicon Creation behoudt intellectuele eigendomsrechten op alle ontwerpen, wapenschilden, tekeningen, geschriften, dragers met gegevens of andere informatie, offertes, afbeeldingen, schetsen, modellen, maquettes etc. , tenzij partijen schriftelijk anders zijn overeengekomen.
Genoemde intellectuele eigendomsrechten mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Omnicon Creation worden (laten) gekopieerd, aan derden getoond en/of ter beschikking gesteld of op andere wijze worden gebruikt. Omnicon Creation is niet aansprakelijk voor misbruik door derden van copyright beschermde informatie.

Advies

Omnicon Creation geeft enkel adviezen over de mogelijke werking van edelstenen en kruiden. Gebruik de producten ter ondersteuning en niet ter vervanging van medicatie of consultatie van een (huis) arts. Raadpleeg deze altijd eerst bij (ernstige) klachten.

Aanvaarding

Door het gebruik van de website en webshop van Omnicon Creation en/of het plaatsen van een bestelling via de webshop, telefonisch, mail, persoonlijk contact of de beurzen aanvaardt de consument de algemene voorwaarden.

Gezien wij werken met natuurlijke en/of hand vervaardigde producten waarvan er geen een hetzelfde is kunnen vorm, kleur patronen en gewicht afwijken van de getoonde foto’s. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.